‍  |imobiliare

despre noi

Firma mama a grupului INTEGRA, “17 Marks Company SRL” a fost infiintata in anul 1998.

Obiectivele noastre au fost inca de la inceput foarte ambitioase, propunandu-ne sa oferim solutii si produse de calitate la preturi rezonabile in domenii variate: dezvoltare imobiliara, constructii rezidentiale si industriale, amenajari interioare, productie si import de mobilier si decoratiuni.

Afla mai mult

referinte

Proiectele rezidentiale dezvoltate de INTEGRA de la inceputul activitatii si pana in prezent cuprind toate tipurile de locuinte: case unifamiliale cu suprafete variate, duplexuri si apartamente in imobile deosebite.

Afla mai mult

apartamente de vanzare

Proiecte actuale
Apartamente lidia-mures VI

Acest nou proiect rezidential se afla situat pe strada Alexandru Balas nr. 10, amplasamentul si intregul set de dotari dandu-i caracterul exclusivist, specific proiectelor INTEGRA. Optimizand conceptul, acest ultim program rezidential are doar 13 apartamente, pastrandu-se un caracter elitist, modern si confortabil.

Pentru mai multe informatii, accesati pagina de detalii sau contactati reprezentantul Integra.

apartamente de vanzare

servicii

Cu o experienta de peste 17 ani in domeniu, INTEGRA ofera servicii complete de antreprenoriat in constructii la standarde de excelenta.

Aceste solutii includ constructia si amenajarea de zone rezidentiale, de cladiri de birouri, spatii comerciale si industriale, cat si solutii complete de mobilare atat import Germania & Italia, cat si productie de mobilier la comanda.

Afla mai mult

contact

O echipa de profesionisti va sta la dispozitie pentru informatii referitoare la proiectele imobiliare INTEGRA.

Afla mai mult
↰ Inapoi la INTEGRA imobiliare & mobilier