‍  |mobilier

despre noi

Firma mama a grupului INTEGRA, “17 Marks Company SRL” a fost infiintata in anul 1998.

Obiectivele noastre au fost inca de la inceput foarte ambitioase, propunandu-ne sa oferim solutii si produse de calitate la preturi rezonabile in domenii variate: dezvoltare imobiliara, constructii rezidentiale si industriale, amenajari interioare, productie si import de mobilier si decoratiuni.

Afla mai mult

showroom mobilier casa

In anul 2011 am dezvoltat un concept nou de mobilare in Romania  prin inaugurarea shop-ului ARTE-M din Iulius Mall Timisoara, iar in 2012 pe cel complet INTEGRA + ARTE-M.

vezi detalii

mobilier casa

Printr-un serviciu profesionist de consiliere va suntem alaturi pentru a gasi impreuna solutii optime de mobilari complete ale unei locuinte.

Va oferim solutii adaptate nevoilor dvs. din productia proprie si mobilier import Germania & Italia.

vezi detalii

‍mobilier birou

INTEGRA va propune solutii fara compromisuri pentru mobilarea spatiilor dvs. de birouri.

Va oferim solutii profesioniste pentru toate tipurile de birouri: operationale si directoriale, open space-uri, receptii si sali de consiliu.

vezi detalii

Mobilier personalizat
Casa, birou, hotelier & comercial

INTEGRA va pune la dispozitie solutii unicat de mobilare astfel incat acestea sa raspunda specificului nevoilor dumneavoastra.
De la mobilier de casa sau de birou si pana la cel hotelier sau pentru spatii comerciale, INTEGRA va ofera solutii personalizate la standard european.

vezi detalii

accesorii

INTEGRA va ofera o gama completa de accesorii pentru intreaga casa astfel incat sa aveti confortul pe care vi-l doriti.

vezi detalii

servicii mobilier

In calitate de producator de mobilier, INTEGRA ofera clientilor sai solutii complete de mobilare pentru casa, birou, spatii comerciale si hoteluri.

Afla mai mult

contact

O echipa de profesionisti va sta la dispozitie pentru informatii referitoare mobilierul INTEGRA si cel import Germania & Italia, gasim impreuna solutii optime de mobilare complete.

Afla mai mult
↰ Inapoi la INTEGRA imobiliare & mobilier